Zo kan je helemaal jezelf zijn in 2017

0 Shares
0
0
0

Hé, psst, jij daar! Ja jij! Welkom in 2017. Het belooft een fantastisch jaar te worden voor jou. Een jaar waarin jij helemaal je authentieke zelf kan zijn. Kan, en vooral mág zijn. Want ook dat is helaas lang niet altijd vanzelfsprekend… 

Het afgelopen 2016 was dan ook een zwaar jaar. Zwaar voor velen, en misschien ook wel voor jou. Het werd een jaar van stagnatie, en van een gevoel van vastzitten. Een jaar van klagen en zagen, en van innerlijke onrust. Een jaar gevuld met onwelkome veranderingen, waar ook angsten en paniek meermaals aan bod kwamen op het toneel. Herken jij -heel eerlijk- wat ik bedoel?

Het is dus hoog tijd om even stil te staan, en weer met jezelf te verbinden. Kom in het reine, kom tot rust, en laat het afgelopen jaar nu gaan. Je kan er geen invloed meer op uitoefenen, en alles wat moest gebeuren, is gebeurd. Het is oké om los te laten. Écht oké.

Want 2017 heeft al heel wat in petto voor jou! Al heeft het niet erg veel geduld om lang op jou te moeten wachten. Nieuwe kansen en nieuwe opportuniteiten zullen zich dan ook bijzonder snel aandienen in 2017. Deze en volgende maand allicht al. Wees er dus zeker van dat je nergens naast grijpt!

Voor sommigen gaat het om een nieuwe baan, in een compleet andere en voor hen onbekende sector. Een uitgelezen kans om er authentieke en oprechte relaties op te bouwen op de werkvloer. Voor singles kan 2017 dan weer hét jaar van de liefde worden. Zij vinden mogelijk een wederhelft op een plaats en moment waaraan zij nooit eerder dachten. Er hangt klaarblijkelijk love in the air!

Maar welke weg jij ook zal volgen, of welk geschenk jij ook zal ontvangen van het universum: in 2017 weet jij hierdoor te stralen. De energieën zijn mild voor jou, en je dosis zelfvertrouwen zal een boost kunnen krijgen. Die was nodig voor sommigen. Je zal ook enkele verhelderende inzichten verwerven over een bestaand probleem, en je lijnt verder de waarden en normen af waarvoor jij staat. Bovendien zal jij jouw eigen grenzen beter leren herkennen, om ze vervolgens duidelijker te kunnen stellen in de toekomst.

Of jij dus helemaal jezelf zal kunnen zijn in 2017? Reken maar van wel!

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like