Waarom je steeds dubbele getallen als 11:11 of 22:22 ziet

10 Shares
7
0
3

Zie je steeds 11:11 als je op de klok kijkt? Of kom je in je dagelijkse leven geregeld herhalende cijfers tegen als 22, 33, of 44? Je bent zeker niet alleen. Maar wat betekent dat nu precies? Tijd voor een woordje uitleg.

Er zijn heel wat mensen die herhalende cijfers spotten. Sommigen komen het zelfs dagelijks tegen. Sommigen denken misschien dat het enkel om toeval gaat, en besteden er verder geen aandacht aan. Maar toch heeft het wel degelijk betekenis.

Sta er eens bij stil: hoe klein is de kans eigenlijk dat je steeds 11:11, of 22 ziet? Maar toch zie je uit alle mogelijke cijfers en combinaties van cijfers die er zijn tóch frequent dezelfde. Volgens de numerologie zijn dit dan ook meestergetallen. Ze werken als een wegwijzer. Je komt ze vaker tegen tijdens periodes van verhoogde energie of versnelde persoonlijke veranderingen. Ze geven een potentie aan om te groeien naar een hoger bewustzijn. Maar soms verdwijnen ze ook volledig uit je leven: dan is het een indicatie dat je niet meer in lijn bent met de flow.

De (meester)getallen hebben ook elk hun eigen specifieke betekenis:
 • 11 staat voor inzicht, bewustwording en vernieuwing. Er staan nieuwe kansen of ideeën op til, of je bent in een nieuwe fase van je leven beland. Het dubbele getal 11:11 komt ook vaak voor bij mensen die ontwaken, wanneer ze beginnen te zien hoe de wereld heel anders werkt dan eerst gedacht.
 • 22 staat voor de creatie en manifestatie van die vernieuwingen. Je nieuwe gedachten beginnen resultaten te tonen in de realiteit. Het is een signaal om op je gedachten te blijven letten, positief te blijven, en verder je wereld te visualiseren. Zet voort waar je aan begon.
 • 33 staat voor een verhoging van trillingen, een versnelling. Er is iets in snelle ontwikkeling, een groeiproces is volop bezig. Vertrouw op een goede afloop. Wanneer je een vraag hebt in gedachten, en je ziet meteen daarna een 33 of 333, dan is dat volgens de numerologie een gunstig teken.
 • 44 betekent evenwicht, het vormen van een balans. Er wordt een nieuwe basis gevormd. Probeer te beheersen, en ga georganiseerd en met discipline en te werk. Zo kan de verandering zich correct settelen. Heb je een vraag en zie je daarna 44 of 444, dan is dat een eerder ongunstig teken.
 • 55 duidt aan dat er serieuze veranderingen staan te gebeuren, of gebeurd zijn. Het staat voor het loskomen van oude patronen, een wijziging van je pad. Er komt een vorm van vrijheid aan, probeer ze dus ten goede te benutten. Probeer hevige veranderingen niet als positief of negatief te zien, maar als een natuurlijk onderdeel van het leven.
 • 66 kan betekenen dat je wat uit balans bent. Focus je je teveel op materiële zaken? Probeer niet te obsessief met zaken om te gaan. Tracht zorgen los te laten, laat je niet verdelen, en kom weer terug bij jezelf.
 • 77 betekent dat alles volgens plan verloopt. Je hebt een wijze les geleerd, of een dieper inzicht verkregen. Er kan ook sprake zijn van kennis door openbaringen. Mentaal en fysiek loopt alles nu zoals het hoort.
 • 88 staat voor een fase die op zijn einde loopt. Dit kan op zich op verschillende vlakken uiten: op financieel, relationeel of op emotioneel gebied. Het hoeft zeker geen teken van een negatieve afloop te zijn: aarzel niet om te luisteren naar wat je roept.
 • 99 staat voor voltooiing, vervulling of vervolmaking. Een belangrijke cyclus is voltooid. Het is tijd voor de volgende sprong, en voor de volgende evolutie.

Wanneer je de volgende keer op een herhalend cijfer botst, probeer er dan even bij stil te staan. Waar zou het jou op willen wijzen? Waar kan jij dit cijfer en zijn betekenis plaatsen in jouw realiteit? Ga er iets bewuster mee om, en probeer te luisteren. De cijfers hebben meer te vertellen dan je denkt.

10 Shares
4 comments
 1. Ik zie regelmatig dubbele getallen op de klok,het meeste 22.22u… bent u zeker dat dit tekens van engelen zijn? Heb maar miezereg leven vol miserie en tegenslag,daarom denk ik eerder dat het van demonen komt..kan ik dit doen ophouden?

 2. Ik zie de laatste tijd heel vaak op de klok of andere tijds aanduidingen 17:17 bv maar dat kan ook 23:23 of iets dergelijks.

 3. Hallo, ik zie de afgelopen week wel erg vaak dubbele getallen op de klok. Ik zie wel een paar maanden heel vaak 17.17uur, 22.22 uur en 23.23uur. Maar de afgelopen dagen zie ik het wel 5 of 6 keer per dag. Veel voorkomende zijn 12.12uur, 13.13uur, 15.15, 17.17u, 21.21uur, 22.22uur en 23.23uur. Wat wil dit zeggen dat ik het zo vaak zie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like