Verhoog je trillingsfrequentie: 10 tips

130 Shares
9
0
121

Heb jij al gehoord van trillingsfrequenties? Wist jij al dat alles en iedereen zijn eigen trillingsfrequentie heeft? Van lichaam, over geest en gedachten tot emoties: Het is allemaal energie die op een bepaalde frequentie trilt. Ook dieren, planten, voeding of noem maar op hebben een eigen frequentie. Door jouw persoonlijke frequentie bewust te verhogen, verscherp je jouw intuïtie en ontwikkel jij je bewustzijn. Je kan de realiteit meer helder beleven, bewustere keuzes maken, je eigen kwaliteiten en talenten ontdekken, en sterker in het leven staan. Door het vinden van je eigen kernfrequentie, je eigen hoogste natuurlijke vibratie, vind je simpelweg je ware authentieke zelf.

Het werd intussen al wetenschappelijk bewezen dat de trillingsfrequentie van de aarde sinds enkele jaren is verhoogd. En ze blijft stijgen, hoe langer hoe meer. Je kan het merken aan het feit dat gevoelens, emoties of situaties steeds intenser worden, en dat de zaken steeds ook steeds sneller gaan. Dat lijkt niet zo, het is gewoon de realiteit. De aarde ontwikkelt langzaam maar zeker een nieuw bewustzijnsniveau. Het is voor ons dan ook een uitnodiging om ons mee aan te passen, en onze eigen frequentie daarop af te stemmen. Maar hoe begin je daar nu eigenlijk aan? Met deze 10 tips kan je meteen aan de slag.

1. Wanneer je frequentie daalt ben je meer vatbaar voor ongemakken. Hoe hoger je frequentie, hoe gezonder en gelukkiger je bent
De basisregel van je jouw trillingsfrequentie. Een gezonde lichaamsfrequentie ligt tussen 62 Hz en 72 Hz. Wanneer onze trillingen verlagen (onder 50Hz) worden we vatbaar voor ongemakken en ziekte. Tijdens de zomer ligt de collectieve frequentie hoger, tijdens de winter verlaagt deze. Je kan hier bewust mee omgaan.

2. De ene frequentie kan je helpen, de andere kan je schaden
Zoals al werd aangegeven heeft alles een frequentie. Er zijn zaken die je eigen frequentie omhoog helpen, er zijn andere die je frequentie naar beneden halen. Denk aan roken, drank en drugs, te weinig slapen: ze ondermijnen jouw frequentie. Een goede nachtrust, veel water drinken, en zorg dragen voor jezelf zijn voorbeelden van zaken die je frequentie bevorderen.

3. Kies je woorden wijs
Hoe jij tegen jezelf en anderen praat, heeft een grote invloed op je trillingsfrequentie. Elke uitspraak is een uiting van energie. Probeer er dus bewust mee om te gaan. Waarheden, complimenten, wensen, een gebed: allemaal hebben ze een hoge frequentie. Terwijl leugens, roddels, twijfels of uitlachen je frequentie doen zakken. Wees dus niet die te hard voor een ander én niet voor jezelf. Moedig liever aan. Je zal zien dat je veel grotere stappen vooruit kan zetten.

4. Laat het negatieve los
Wrok, bitterheid, teleurstelling… we hebben nogal de neiging ons hier aan te blijven vastklampen. Meestal uit onvrede over hoe iets is verlopen, of over hoe jij hebt gehandeld. Deze bagage blijven meesleuren draagt echter op geen enkele manier bij aan jouw groei. Vraag jezelf eens af: is het echt nodig hieraan te blijven denken? Waarom nog zoveel waarde geven aan zaken die niet meer veranderd kunnen worden? Wanneer je leert loslaten, verhoogt je frequentie als vanzelf.

5. Eet natuurlijke producten, en vermijd bewerkt voedsel
Ook voedingswaren hebben een eigen trillingsfrequentie. Voedsel dat leeft, zoals verse groenten en fruit, hebben meteen een positief effect op je trillingsfrequentie. Vlees van dieren die goed en in gezonde omstandigheden hebben geleefd, heeft een veel hogere frequentie dan dat van dieren die in erbarmelijke omstandigheden werden gekweekt. Probeer daarnaast sterk bewerkt voedsel als snoep of snacks te vermijden. Ze trillen op een laag niveau.

6. Wees authentiek
Door jezelf te blijven en bewuster om te gaan met je eigen waarden, normen, overtuigingen, en intuïtie verhoog je je trillingsfrequentie. Probeer de veranderingen niet te forceren door dingen te doen die eigenlijk niet stroken met jezelf. Stel diep vanbinnen de vraag: wil ik dit, of heb ik dit nodig? Haal ik hier iets positief uit? Draagt dit bij aan mijn transformatie? Soms moet je niet krijgen wat je wilt, maar willen wat je krijgt.

7. Omring jezelf met mensen die een gunstig effect op jou hebben
We kennen het allemaal: die ene vriend of vriendin waar je werkelijk alles aan kwijt kan, waar je zonder schaamte je hart kan luchten. Ook je familie kan in veel gevallen een bron van steun en kracht zijn. Maar om wie het ook gaat: trek op mensen die jou een goed gevoel geven, en die jouw opkrikken. Samen verhogen jullie de frequentie. Laat je niet meeslepen door mensen die jou en anderen met een zwaar gevoel belasten en naar beneden halen.

8. Focus op het creëren
Zet doelen, maak plannen. Neem de regie van je eigen leven bewust in handen, hoe klein de stappen ook mogen lijken. Wat kan ik vandaag anders doen? Hoe kan ik deze week even tijd nemen voor mezelf? Welke kleine aanpassingen kan ik maken om mee te gaan met de flow? Door je eigen leven zichtbaar vorm te geven, kom je dichter bij je kernfrequentie.

9. Beweeg en maak plezier
Een wandeling door het park of door de stad, een fietstochtje met het gezin, een tennismatch met vrienden. Het zijn allemaal voorbeelden van beweging die een gunstig effect hebben op jouw frequentie. Vergeet ook vooral geen plezier te maken. Het kan niet de bedoeling zijn jezelf te straffen met een onhoudbaar trainingsschema of onhaalbare targets. Je lichaam is een tempel. Omarm het, en ga er eerbiedig mee om.

10. Keer terug naar de natuur
In deze moderne tijden zijn we verder dan ooit verwijderd van de natuur. Door jezelf opnieuw te verbinden met de aarde, keer je terug naar de essentie van het leven. Het is een verademing voor lichaam, geest en ziel. Trek eens naar het bos, en laat je smartphone thuis. Of mediteer op het strand, en laat het geluid van de nooit stoppende golven elk deeltje van je lichaam doordringen. Er zijn zoveel mogelijkheden. Door meer één te worden met de natuur, hef je jouw frequentie naar ongekende hoogten.

130 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like