Over mij

Hey, hallo, hoi!

Fijn dat je een bezoekje brengt aan Ontwaken! Ik ben Tom, de oprichter. Ik heb deze website gecreëerd om je informatie, inspiratie en advies bij te brengen op het vlak van bewustzijn en spiritualiteit. Ik hoop van harte dat je er wat aan hebt.

Het idee om Ontwaken te lanceren kwam er toen ik zelf op een kruispunt in mijn leven terechtkwam. Ik voelde mezelf en mijn omgeving veranderen, en ging op zoek naar antwoorden. Ik ging echter zo hard op zoek, dat ik volledig de weg dreigde kwijt te raken. Er is heel wat informatie te vinden in boeken en op internet, en lang niet alles is naar mijn inziens even toepasselijk. Daarom probeer ik van deze website een verzamelpunt te maken van kennis die ik door eigen ervaringen heb opgedaan.

Zoals alles in het leven ben ook ik nog volop aan een groeiproces bezig. En met mij deze website. Zolang je nieuwsgierig blijft en je eigen waarheid wil blijven ontdekken, blijf je steeds bijleren. Sinds het einde van 2016 heb ik me verdiept in verschillende materies, waarvan ik denk dat ik er anderen mee bij kan staan op hun zoektocht:

Opleiding tot bewustzijnscoach: een training die focust op de constructie van onze geest en op de individuele waarnemingen die daarmee gepaard gaan
Erkende opleiding NLP (Neurolinguïstisch programmeren): een methode om de manier waarop iemand zijn leven waarneemt positief bij te sturen of te veranderen.
Erkende cursus persoonlijkheidstraining: een opleiding die draait rond het versterken van de persoonlijkheid en een positieve persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast hou ik me bezig met de wondere wereld van astrologie, droomanalyse en andere. Het praktisch en doelgericht toepassen van deze methodes kan veel deuren openen en helpen overzicht te krijgen en het totaalbeeld beter te begrijpen.

Heb je nog vragen? Kan ik je ergens mee helpen? Of wil je gewoon even hallo zeggen? Stuur gerust een berichtje via de contactpagina. Ik doe mijn uiterste best je zo spoedig mogelijk te beantwoorden.